Ποδαρικό με νίκη θέλει να κάνει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο 2022 υποδεχόμενη το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1, 16:00) τον Υδραϊκό για την 11η αγωνιστική του 36ου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Στη δίνη της έξαρσης της πανδημίας και με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται και από το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, οι πολίστες του ΓΣΠ ρίχνονται στη «μάχη» για να πάρουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά με τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της Βουλιαγμένης, να συνεχίσουμε δηλαδή με νίκες τις υποχρεώσεις μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος» υποστήριξε ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης και συμπλήρωσε: «Παίζουμε με τον Υδραϊκό, έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας, είναι μια ποιοτική ομάδα και τα παιχνίδια μας είναι πάντα ντέρμπι. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και αν καταφέρουμε να επιβάλλουμε έναν γρήγορο ρυθμό, θα μπορέσουμε να έχουμε την πρώτη τύχη για τη νίκη».