Ο Γ.Σ Περιστερίου ξεκίνησε το νέο έτος, όπως ολοκλήρωσε το παλιό. Επικράτησε του Ν.Ο. Πατρών με 19-9 & παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο των Ανδρών έπειτα από έξι αγώνες!

Εντυπωσιακή εξ αρχής η ομάδα του Κώστα Λούδη, προηγήθηκε με 3-0 χάρις τα γκολ των Κουκουμάκη, Παπαδημητρίου και Αγκόρτσα πριν τελειώσει την πρώτη περίοδος στο 5-1. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους Τζώρτζη, Κλήμο κι Αγκόρτσα να “γράφουν” το 8-2 και να ρίχνουν αρκετά νωρίς τους τίτλους τέλους. Για την ακρίβειθα, πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. 

Στον εναπομείναντα χρόνο, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. έριξε όλους τους παίκτες του στην πισίνα και τους είδε να ανεβάζουν την διαφορά των τερμάτων σε διψήφια επίπεδα (16-6) και σε αυτή παρέμεινε έως το φινάλε. 
Τα οκτάλεπτα: 5-1, 6-2, 6-3, 2-3
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π. 1, Λαδάς Σ. 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 3, Σκαρπέλης 2, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 5, Κλήμος 1, Τζώρτζης 3, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Τσιφτσής
Ν.Ο. Πατρών (Βασίλης Λαμπάτος): Βυθούλκας Δ., Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 1, Γουρδούπης, Αβαγιανός 1, Κωνσταντακόπουλος 2, Μάγγος 2, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος 1, Πασσάς 1, Αθανασόπουλος, Νεγκίζ