Ο  Αρσένης Μαρούλης προπονητής της ανδρικής ομάδας της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.  με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο το Ρέθυμνο (Κυριακή 8/1, ώρα 14.00, κολυμβητήριο Χωράφας) μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Σ.Π. για τους φετινούς στόχους και δίνει τις ευχές του για την νέα χρονιά! 

 

 “Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλη την οικογένεια του Γ.Σ.Π. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και κάθε ευτυχία στον κόσμο. Τις καλύτερες ευχές μου για όλα τα τμήματα του Συλλόγου, να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει για το 2016/17. Η  νέα σεζόν να βρει τον Γ.Σ.Π. ακόμα πιο ισχυρό σε όλα του τα αθλήματα”.

Ενώ αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας : “Στόχος μας είναι  να καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την θέση μας στην Α2. Να δικαιώσουμε τους κόπους μας βγάζοντας στους αγώνες πρωταθλήματος ενέργεια και πάθος όπως αρμόζει στην πόλη του  Περιστερίου. Αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Να δικαιώσουμε όλους αυτούς που μας πιστεύουν και να τους ανταμείψουμε μέσα από τα παιχνίδια μας.  Θα ήθελα να δω την πισίνα γεμάτη νέα παιδιά ώστε η προσπάθεια να έχει μέλλον και την κερκίδα γεμάτη φιλάθλους που θα στηρίζουν την ομάδα μας σε κάθε αγώνα”.